A Night Elf-ekről

2008.11.14. 17:23

A "night elf" kifejezást éj elfnek szokták fordítani. A Wold of Warcraft nevű számítógépes játékban jelentek meg Allis oldalon.

Világtól elvonultan élő Éj Elfek voltak az első faj amely megjelent Warcraft Világában. Ezek az árnyékban élő, halhatatlan lények voltak az elsők, akik megtanulták használni a mágiát, és hagyták elterjedni mindenütt a világon közel tíz ezer évvel a Warcraft I előtt. A Éj Elfek vakmerő mágiahasználata hozta először a világba a Lángoló Légiót (Burning Legion), és ez vezetett a két titáni faj első katasztrófális háborújához. A Éj Elfeknek éppen csak sikerült kiűzniük a Lángoló Légiót a világból, de csodálatos hazájuk összedőlt és elárasztotta a tenger. Ezidáig a Éj Elfek elzárták magukat a világ többi részétől és rejtve maradtak szent hegyük, a Hyjal tetején, sok ezer éven át. A Légió inváziója felrázta őket hosszú szunnyadásukból. Újból érdekelté váltak a világ újraformálásában és első alkalommal szövetséget kötöttek más fajokkal, hogy Azeroth túlélését biztosítsák.

Mint faj, a Éj Elfekre jellemző a becsületesség és megbízhatóság, de mégis nagyon bizalmatlanok a világ "egyszerűbb" fajaival szemben.

Fővárosuk Darnassus. A füle ennek a fajnak is hegyes, de a hagyományos elf ábrázolással ellentétben testük a lila, kék és zöld árnyalataiban pompázik, szemük általában borostyán vagy ezüst színű. Magasak és erősek tesben és lélekben is.

World of Warcraft Official Gallery - 3D model of a night elf female

 

Jason Chan - WoW Guru - Night Elf

Boros-Szikszai - Ranged Specialization

Boros-Szikszai - Fallenstar

További képek:

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasyart.blog.hu/api/trackback/id/tr44769142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AnnGel 2008.11.19. 01:41:32

Úgy tudom, hogy Nightelfek alapban is voltak az Alli oldalon, a kiegészítővel a Bloodelfek jelentek meg a Horda oldalán.
süti beállítások módosítása