A WoW és a Taurenek

2008.11.16. 20:29

A Tauren faj külsőre a Minotaurus legendából ismert bikafejű szörnyeteget veszi alapul, de a World of Warcraft-ban inkább nagytermetű, kétlábon járó bivalyokra, szarvasmarhákra emlékeztetnek.

A taurenek az éjelfekkel majdnem egyidős faj és hozzájuk hasonlóan természeti nép. Hiedelmeikben, mondáikban önmagukat a Földanya gyermekeinek vallják, de méginkább egy ősi istenséghez, Malorne a Fehér Szarvashoz kötödő származást bizonygatják és népük igaz fiainak a már-már misztikus Nagy Vadászat alatt nyújtott bátorság hozhat csodás dicsőséget. Mindezektől eltekintve békeszerető faj. A Horda oldalára akkor kerültek a taurenek, mikor Thrall Hadúr és ork harcosai szövetségét elfogadták, hogy legyőzzék Barrens kegyetlen kentaurjait.

A tauren faj tehát a Horda tagja, Mulgore hatalmas, zöldelő völgyében alapították meg fővárosukat, Thunderbluffot ("Viharhegyfok").

Mr. Lebowski - Tauren Warrior

Boros-Szikszai - Koringar the Heavy

Boros-Szikszai - Taheo Skyspeaker

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasyart.blog.hu/api/trackback/id/tr16772498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása