Todd Lockwood: Átváltozások

2009.01.06. 22:03

Van egy réteg, akik szívesebben nézegetik Clyde Caldwell, Keith Parkinson, Larry Elmore, Jeff Easley, Boris Vallejo, Julie Bell, Brom, Luis Royo, vagy éppenséggel Todd Lockwood képeit. Nos, ezt az albumot elsősorban nekik ajánlom.
Ők biztosan örömmel fogják felfedezni, hogy egyes külföldi magazinokban (Asimov’s, Realms of Fantasy, Science Fiction Age, Dragon), kártyalapokon, szerepjátékos kiegészítőkön, kalandmodulokon illetve könyvborítókon (R. A. Salvatore: A csend pengéi, Kardok tengere, A szilánk szolgája, A világ háta, Ezer ork, Douglas Niles: Az utolsó nemes - sajnos ez utóbbinál az impresszumban nem a megfelelő név szerepel) már találkozhattak olyan képekkel, amelyek magukon viselik Todd Lockwood stílusjegyeit.

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasyart.blog.hu/api/trackback/id/tr29862366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása