Új fajok a WoW-ban - Goblinok

2009.09.07. 17:33

Gilneas farkassá változott lakói érkeznek a szövetséghez, míg a vulkánkitörés által elpusztított kezanból menekülő goblinok a Horda oldalát erősítik. Rövid leírás a goblinokról és képek:

A goblinok sokáig a trollok rabszolgái voltak Kezan szigetén a bányákban, ahol a ritka kaja'mite ércet bányászták. Az érc mellékhatásaként a goblinok intelligenciája megnőtt, és hamarosan félelmetes fegyvereket gyártottak titokban, amiknek a segítségével felkelést robbantottak ki és elűzték a trollokat. A korábbi bánya, Undermine lett a goblinok fővárosa. A Cataclysm során Kezanon felébredt egy régi vulkán, Mount Kajaro - és a kitöréstől rettegő goblinokat az egyik trade prince olcsón elszállította biztonságos helyre... Legalábbis ez volt a terv. Azonban egy Alliance flotta és egy Hordás warship tengeri csatája közepébe kerültek a menekülő goblinok hajói, és ezt követően a túlélők a Kalimdor keleti partján levő The Lost Isles szigetcsoporton találták magukat a hordás túlélőkkel együtt... és velük összefogva próbáltak új otthont építeni maguknak.

A goblinok kasztjai a következők lesznek:

    * death knight
    * hunter
    * mage
    * priest
    * rogue
    * druid
    * warlock
    * warrior

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasyart.blog.hu/api/trackback/id/tr341366270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása