A WoW harcos orkjai

2008.11.14. 16:47

Az orkok ebben a világban valamivel magasabbak az embereknél. Bőrük általában zöld, bár léteznek piros és barna bőrű alfajaik is. Izmosak, görnyedt tartásúak, szájukból jókora szemfogak merednek ki.

Az orkok népe kemény, harcedzett, rettenthetetlen harcosok hírében állnak. Draenor világából származnak, ahol a démonok rabszolgasorba vetették őket. A Sötét Portálon át érkeztek Azeroth világába, hogy elárasszák és elpusztítsák azt; követték a démonokat az emberek elleni háborúkba. Bár az emberek nagy veszteségeket szenvedtek, az orkok sohasem tudták legyőzni ellenségüket.

A démonok rabszolgasága alól egy Thrall nevű törzsfőnök szabadította fel az orkokat. Mikor a Lángoló Légió megtámadta Azerothot, Thrall hajóra szállt, és népének nagy részével együtt, a nagy tengeren át, egészen Kalimdorig menekült. Azon a földön a zöldbörű lényeknek sokat kellett harcolniuk, hogy létrehozhassák saját kis önálló országukat, amelynek a fővárosa Orgrimmar lett. Durotarban ez a legnagyobb város, és egyben Thrall birodalmának bevehetetlen katonai erőssége is.

Boros-Szikszai - Jackknife

Boros-Szikszai - Spinal Reaper

Boros-Szikszai - Tarn Darkwalker

World of Warcraft female ork ábrázolás

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasyart.blog.hu/api/trackback/id/tr91769088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása