A Tiranidák

2009.02.27. 16:16

A Tiranid a leggyorsabban fejlődő faj a Warhammer 40,000 világ galaxisában. Végzetük minden más faj kipusztításig való vadászata. A Tiranidként ismert szörnyű, biomechanikus fajt egyetlen korlátolt cél vezérli: táplálkozás. Egész világok élőlényeinek elnyelésével a Tiranidok nőnek, míg a génanyagot felszívják, így még halálosabb gyilkológépekké fejlődhetnek. A Kaptártudat irányítja a raj aktivitását hideg szándékkal, hogy fenntartsa fajának túlélését. Egész világokat fogyasztanak el és semmi ellenállás nem hat rájuk. A Warhammer 40,000 háborús zónájában a Tiranidok a rajzó-taktika és a közelharc ösztönös mesterei. Gyakran jelennek meg elmondhatatlanul sok világon, mindig fölényben vannak ellenségeikkel szemben, és ez a tény gyakran garantálja a győzelmüket. Minden Tiranid gyémántkemény tépőkarommal, borotvaéles fogakkal és biofegyverek széles választékával van felszerelve a közelharcokhoz és távolsági támadásokhoz egyaránt. Összegezve a Tiranid egy hideg és brutális ellenfél. Még a galaxis legjobb harcosai is csak reménykedhetnek, hogy meg tudják állítani az előrenyomulásukat.

Külsőre és viselkedésükben nagyon hasonlítanak a StarCraft Zergjeire, a Csillagközi invázió „bogaraira” és az Alien filmek Xenomorph-jaira.

Anthony Simpson - Final Tyranid in Corridor

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasyart.blog.hu/api/trackback/id/tr12970011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása